wie zijn wij

Wij zijn Theo en Greet van de Veerdonk. Na jarenlang in Breda te hebben gewoond hebben we dit oud Brabantse boerderijtje in 2001 gekocht. Als je uit het centrum van de stad komt is het wel wennen om zo te gaan wonen maar vooral de grote tuin sprak ons aan. Onze vier kinderen waren in die tijd oud genoeg om zelfstandig naar school te gaan en het vooruitzicht om langzaam maar zeker meer tijd aan onze hobbies te kunnen besteden was aanlokkelijk; zeker als je daar dan de ruimte voor hebt.

tl_files/Bed_and_Breakfast/Diversen/A3 (190).JPG

En één van de grootste hobbies is bezig zijn met onze honden. We zijn erg actief met onze honden en hier hadden we de gelegenheid om onze eigen agilitybaan te realiseren en kleinschalig wat schaapjes te houden. Omdat we wedstrijden lopen, af en toe ook een nestje fokken, en veel sociale activiteiten ondernemen hebben we altijd veel aanloop.

De keuze om de oude koeienstal te verbouwen tot een kleinschalige B&B was, nadat we onze kinderen voor de zoveels keer moesten vragen om plaats te maken voor de gasten, snel gemaakt. Het was nog een hele toer om een aannemer te vinden die daar iets moois van wilde maken. Het bleek al gauw dat de meeste aannemers niet op een dergelijke opdracht stonden te wachten. Het is echter gelukt en we zijn dan ook erg trots op het gerealiseerde gastenverblijf.

tl_files/Bed_and_Breakfast/Diversen/DSC_0495.JPG

Omdat we zelf veel wandelen, ook in het buitenland, en geen kampeerders zijn, hadden we al behoorlijk wat B&B ervaring achter de rug. Te kleine bedden, geen eigen sanitaire voorzieningen, trappen lopen en een karig ontbijt zijn ons niet vreemd. Dit in het achterhoof houdend zijn de B&B kamers misschien niet al te royaal uitgevallen maar er staan wél behoorlijke bedden in en je hebt tenminste je eigen WC en douche. Als je honger hebt kan je ook koken of iets opwarmen. Een magnetron en 4 pits gasfornuis behoren tot de uitrusting van de B&B.

Nu zijn we een paar jaar verder en we hebben veel terugkerende gasten. Erg gezellig.